Bağış Kategorileri

İstediğiniz bir kategoriye göre bağışlarınızı yapabilirsiniz

Faaliyetler

Faaliyetlerimizi yakından takip edebilir veya çalışmalarımızda bize gönüllü olarak destek olabilirsiniz.

Yetimler Vakfı'na
Hoşgeldiniz

Vakfımız; yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklarımıza başta maddi ve manevi anlamda destek olma, ayrıca gelecekte toplumsal hayata güçlü bir katılım sağlama, bütünleşme ve topluma fayda sağlayacak bir birey olma bilincini kazandırmak amacıyla 2009 yılında Yetim-der olarak çıktığı yolda, daha geniş kapsamlı yardım çalışmaları için 2017 yılında Vakıf başvurusunda bulunmuş ve o günden itibaren çalışmalarına Vakıf olarak devam etmiş, faaliyetlerini sadece ülke içinde değil, yurt dışında da sürdüren, bu amaçla hayırseverler ve muhtaçlar arasında bir hayır köprüsü vazifesi gören bir sivil toplum kuruluşudur.

Gazze Acil Yardım Projesi

Filistinli kardeşlerimizin Ambulans, Jeneratör, Tıbbı malzeme vb. ihtiyaçları için Gazze Acil Yardım kampanyası başlatılmıştır.

İşgalci şebekenin saldırıları sonucu yaralanan Filistinli kardeşlerimizin yaralarını sarıyoruz. Yapacağınız bağışları Filistinli yaralı kardeşlerimiz için ilaç, tıbbi malzeme ve ambulans olarak ulaştırıyoruz.

Çalışma Alanları

Yetim çocuklar için
güzel bir gelecek kuralım

UNICEF raporuna göre, 2016’da dünyada her gün beş yaşın altında 15 bin çocuk yaşamını yitirdi. Ölümlerin çoğu, önlenebilir hastalıklardan kaynaklandı.

UICEF raporuna göre hiç eğitimi olmayan annelerin çocuklarının 5 yaşına gelmeden ölme olasılıkları, ortaöğrenim görmüş kadınların çocuklarına göre 3 kat daha fazladır.

BM raporuna göre 2020 yılında yaklaşık 168 milyon kişi insani yardıma muhtaç kaldı

UNICEF raporuna göre dünyadaki her dört çocuktan biri, yaklaşık 50 milyon çocuk; şiddet, yoksulluk ya da doğal afetler nedeniyle evini terk etmek zorunda kalmıştır.

Bize katılarak

Gönüllü Olabilirsiniz

Temsilci şubelerimiz

Temsilciliklerdeki toplam personelimiz

Projelerimizin tamamlanma oranı

6M

Geçen yıl yapılan toplam bağış

“İşte şimdi yetim kaldım.”

Beşir Bin Akra (r.a.)