​Yetimler Vakfı, Ağrı temsilciliğimiz hayırseverlerin yapmış olduğu katkılar sayesinde yetim ve öksüz ailelere mont, bot, atkı, bere ve eldiven yardımlarında bulundu.
Hayırseverlerin yardımlarını yetimlere ulaştıran Yetimler Vakfı, Ağrı Temsilciliğimiz onlarca yetim ve öksüz çocuğa yardımda bulunduk.

Dünya’nın neresinde olursa olsun, var olduğumuz sürece ”Yetimlerin Hamisi” olmaya devam edeceğiz biiznillâh…

Maddi imkansızlıklar sebebiyle mont, bot, battaniye, soba ve kömüre ulaşamayan yüz binlerce aile var. Yetim kardeşlerimizi unutmayalım.

Sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: “Hayır olarak ne harcarsanız o, ana-baba, akraba, yetimler, fakirler ve yolda kalmışlar içindir. Hayır olarak ne yaparsanız, gerçekten Allah onu hakkıyla bilir.” (Bakara – 215)