Yetimler Vakfı Ankara Temsilciliğimiz tespit ettikleri yetim ailelere ulaştı. Tespit ettikleri yetim ve öksüzlerin umudu olduklarını aktaran Yetimler Vakfı Ankara Temsilcimiz Bilal İpek, hazırladıkları gıda paketleriyle yetim ve öksüzlerin yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Yaptıkları yardımlarla birlikte Ankara’da yetim tespit çalışmalarının da devam etiğini dile getiren İpek, yardım yaptıkları yetimleri evlerinde ziyaret edip sorun sıkıntılarını dinleyerek yetim çocukların dertlerine derman olacaklarını aktardı.

Yardım sonrası yaptığı açıklamada İpek, “Yetimler Vakfı olarak ailelerimizden gelen talepler doğrultusunda başlattığımız Ankara Temsilciliğindeki gönül elçileriyle birlikte yetim kardeşlerimiz için  elhamdülillah yoğun bir şekilde çalışmalara başladık. Ankara’daki yetim ve öksüz ailelerimize yardımda bulunacağımız bu proje kapsamında emeği ve yardımı geçen herkesten Allah (celle celaluhu) razı olsun ve hayırlarını kabul etsin inşallah.”