Yetimler Vakfı Bismil İlçe Temsilciliğimiz Bismil İlçesinde bulunan yetim ailelerimize kırmızı et yardımında bulundu. hayırseverlerin yapmış oldukları yardımları yetim ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz.

Bismil Temsilciliği Kadınlar Komisyonu’nun başlatmış olduğu çalışmalar ile Bismil ilçesinde hayırseverler tarafından toplanan yardımları yetim ailelerine ulaştırıldık. Yetimler Vakfı Bismil İlçe Temsilciliği üyelerimiz aynı zamanda muhtaç ailelerin sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyerek ihtiyaçlarını da tespit etti.

Yetimler Vakfı Bismil İlçe Temsilcimiz Adil Solmaz;

Yetim ve yetim ailelerine her zaman yardımda bulunmayı, onları bir nebze de olsa sevindirmeyi kendilerine düstur edindiklerini belirtti. Solmaz; “Yetimler Vakfı Bismil Temsilciliği olarak Bismil’deki yetim ailelerine kırmızı et yardımında bulunduk. Yardımda emeği geçen tüm duyarlı Müslüman kardeşlerimizden Allah razı olsun.”

Bu tür yardımların yetimlere daha çok ulaşması için duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunan ilçe temsilcimiz Solmaz; ” sizler de Yetimler Vakfı’nı sosyal medya üzerinden takip edebilir ve bu platformlar üzerinden de  yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz ve bu şekilde yetim, öksüz kardeşlerimize ve ailelerine bir nebze de olsa yardımda bulunabilirsiniz.

Solmaz:  “Rabbim bu yardımların yetimlere ulaşmasını sağlayan herkesten razı olsun” diyerek gerek yardımda bulunan ve gerekse de yardımların ailelere ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.