Yetimler Vakfı Elazığ Temsilciliğimiz Kovancılar ve Palu ilçelerinde onlarca yetime bot, mont, eldiven, atkı ve bere dağıtımı gerçekleştirdi.
“Bir Bot Bir Mont” Projesi kapsamında hayırseverlerin katkısı ile alınan bot ve montları Türkiye’nin birçok ilinde dağıttı. Yetimler Vakfı Elazığ’da bulunan yetim çocukları da unutmadı.

Elazığ merkez, Kovancılar ve Palu ilçelerinde onlarca yetim çocuğa bot, mont, eldiven, atkı ve bere dağıttıklarını belirten Yetimler Vakfı Elazığ Temsilcimiz Vahdettin Demir hayırseverlere teşekkür etti.

Demir, “Yetimler Vakfı olarak bizler hayırseverlerimizin bağışladığı bot, mont, eldiven, atkı ve bereleri yetim çocuklarımıza ulaştırdık. Yetimler Hazreti Muhammed’in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bize bıraktığı bir emanettir. Gayemiz bu emaneti korumak, kollamak ve geleceğe hazırlamaktır. Yetimlerimiz toplumumuzun sorumluluğunda olan, boynu bükük bırakılmaması gereken nadide çiçeklerdir. Boynu bükük hiçbir yetim kalmayıncaya kadar bizler bu yolda canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Gönül ister ki bu çalışmaya tüm toplumun katmanları iştirak etsin. Herkesi bu hayırlı işe davet ediyoruz. Tekrar hayırseverlere, Vakıf gönüllülerimize teşekkür ederiz.