Yetimler Vakfı olarak kar kış demeden yardım faaliyetlerimizi sürdüyoruz.

Bir taraftan ekiplerimiz Kürdistan’da sel felaketinde mağdur olan kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çabalarken . Diğer bir taraftan da  bayan komisyonumuz gıda dağıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Yetimler Vakfı olarak Diyarbakır ilimizde yetim ailelerimize gıda kolisi dağıtımını gerçekleştirdik.

Yetimler Vakfı gönüllü bayan üyesi Aynur Ergin:

Yetimler Vakfı olarak hazırlanan yüzlerce gıda kolilerini yetim ailelerine kar kış demeden ulaştırmak için yola koyulduklarını   ailelerimizi, siz hayırseverlerin göndermiş oldukları yardımlarla sevindirdiklerini dile getirdi.

yetimler için koşuşturmaktan dolayı duydukları huzuru başka hiçbir yerde bulunamayacağını yetime hizmet etme yolunda çekilen zahmet ve Meşakkatteki mutluluğun  verdiği rahatlık ve  güveni başka hiçbir yerde bulunamayacağını dile getirdi.

Bizlerde Yetimler Vakfı olarak “Zahmetler ve fedakarlıklar cennet yolunun azığıdırlar.” Diyerekten Zor şartlarda, ilahi rıza için çaba gösteren bacı ve kardeşlerimize teşekkür ederiz.

Allah size dünya ve ahirette iyilik versin..