Deprem felaketinin ilk gününden itibaren üye ve gönülleriyle tüm imkânlarını seferber ederek çalışmalarına devam eden kardeş kuruluşlar Yetimler Vakfı, Umut Kervanı Vakfı, Avrupa Yetim Eli ve IHO Ebrar; Kahramanmaraş’a tonlarca patates ulaştırdı.

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden hayır kuruluşlarının deprem bölgelerine insani yardım ulaştırma çalışması devam ediyor.

Depremin ilk saatlerinden beri faaliyetlerine aralıksız devam eden kardeş kuruluşlar Yetimler Vakfı, Umut Kervanı Vakfı, Avrupa Yetimeli ve IHO Ebrar; deprem bölgelerine battaniye, çadır, soba, giyim sıcak yemek ve temel ihtiyaç malzemesinin bulunduğu yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta depremzedelere yönelik yardım çalışmalarına devam eden 4 kardeş hayır kuruluşu, deprem bölgesine 32,5 ton patates ulaştırdı.

Hayırseverlerin 4 kardeş hayır kurum aracılığıyla depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a bir TIR patates gönderdiğini belirten Yetimler Vakfı ve Umut Kervanı Vakfı Gönüllülerinden Ali Durgunsu, “Nevşehir’den deprem bölgesi için gönderilmiş olan 32,5 ton patates buraya ulaştı, kardeşlerimiz şu an patatesleri indiriyorlar. Gönderilen patateslerin bir kısmını burada kurmuş olduğumuz aş evlerinde pişirilen yemekler için kullanacağız; diğer kısmını da depremden etkilenen kardeşlerimize ulaştıracağız. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun, hayırlarının devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.