Ekim ayı itibariyle “Yetimler Üşümesin” sloganı ile başlattığımız kışlık giyim yardımı projesi kapsamında bir mont bir bot dağıtım hazırlıklarımızı tamamladık.

Açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Temsilcimiz Mustafa ERGİN Her yıl olduğu gibi bu senede yetim öksüz ve kimsesiz çocuklara yönelik giyim yardımını sürdürmekteyiz. İnşallah en kısa zamanda hayırseverlerimizin sunmuş oldukları destekler ile bir araya getirdiğimiz bot ve montlarımızı ailelerimize dağıtımına başlayacağız.

Bu vesileyle Türkiye geneli binlerce yetim kardeşimizin soğuk kışlarını ısıtmaya ve yüzlerini güldürmeye çalışacağız. Bu ve bundan sonra da devam ettireceğimiz yardım çalışmalarına katkı sunmak isteyen hayırseverler, bizzat vakfımıza uğrayabilir veya web sayfamızda belirtilen hesap numaraları üzerinden desteklerini ulaştırabilirler.
Çalışmamıza destek veren, yardımlarını esirgemeyen kıymetli hayırseverlerimize yetimler vakfı olarak tüm yetim ailelerimiz adına kendilerine teşekkür ederiz.