Hakkımızda - Yetimler Vakfı

Yetimler Vakfı; yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklarımıza başta maddi ve manevi anlamda destek olmak, ayrıca gelecekte toplumsal hayata güçlü bir katılım sağlama ve topluma faydalı bir birey olma bilincini kazandırmak amacıyla kurulmuştur. 2009 yılında Yetim-der olarak çıktığı yolda, daha geniş kapsamlı yardım çalışmaları yapabilmek için 2017 yılında Vakıf olarak yoluna devam etmiştir. Faaliyetlerini sadece yurt içinde değil, yurt dışında da sürdürmektedir.
Bu şekilde yardımseverler ve muhtaçlar arasında bir hayır köprüsü vazifesi gören Sivil Toplum Kuruluşudur.

Gelecek

Vizyonumuz

Allah’ın bir emaneti olduğuna inandığımız, cennet vesilesi olan yetimlerin maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidermek, İslam Medeniyetimizde olduğu gibi ümmetin hayırlı evlatları, Müslüman şahsiyetleri ve öncüleri olarak yetişmelerini sağlamak.

Sorumluluk

Misyonumuz

Vakıf olarak sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında acı, mahrumiyet ve kimsesizlik içinde yaşamaya çalışan yetimlere ulaşmak ve onların hamisi olmak.

Yetimlerin Hamisi

İletişime Geçmek için Bizi Arayın ya da Ziyaret Edin

+[90] 549 540 29 21

Peyas Mh. Selahaddin Eyyübi Blv. Orbi Apt. altı, No: 29 Kayapınar/DİYARBAKIR

Sosyal Medyada Bizi Takip Edebilirsiniz

© 2021 – Yetimler Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır.

Designed by Strateji Bilişim