Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesindeki mazlum ve yetimlere yardımlar ulaştıran Yetimler Vakfı, Bangladeş’te onlarca yetime nakdi yardımda bulunarak yüzlerini güldürdü.
Yetimler Vakfı Bangladeş Temsilciliğimiz Dinajpur şehrinde bulunan ihtiyaç sahibi yetim aileleri, her ay düzenli olarak ulaştırdığı nakdi yardımlarla sevindirmeye devam ediyor.

Yetimler Vakfı Bangladeş Temsilcisi Shabir Ahmed, ocak ayında Bangladeş’te yaptıkları nakdi yardımlara ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Yetimler Vakfı olarak Bangladeş’te yaptıkları yardım faaliyetlerine değinen Shabir Ahmed, “Yetimler Vakfı Bangladeş Temsilciliği olarak her ay düzenli bir şekilde Bangladeş’in Dinajpur şehrinde bulunan yetim ailelere hayırseverlerin desteğiyle yardımlarımızı sürdürmekteyiz. Bu ay da onlarca yetim aileye nakdi yardımları ulaştırıp bir nebze de olsun onlara destek olduk.” dedi.

Ahmed, “Yardım ulaştırdığımız ailelerimizden çokça hayır dua aldık. Birçok ailenin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Çoğu aile, ‘Hayırseverler bizi unutmasınlar, bize destek olsunlar.’ şeklinde dileklerde bulunuyorlar.”