Mardin Ortaköy Yetimler Vakfı Temsilciliği mahallede bulunan onlarca yetim ve yerleşmekte olan depremzede ailelere gıda kolisi yardımında bulundu.

Yetim ailelere yapılan yardımlar yanında depremzede aileler de unutulmayarak Yetimler Vakfı tarafından gıda yardımında bulundu.

Yardım hakkında bilgi veren Mardin Yetimler Vakfı Ortaköy Temsilcisi Lokman Koç, onlarca yetim ailenin yanında depremzede ailelere de gıda kolisi yardımında bulunduklarını belirtti.

Koç, “Mardin Yetimler Vakfı Ortaköy Temsilciliği olarak yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye gıda yardımında bulunduk. Bunun yanında Ortaköy Mahallesi’ne yerleşen depremzede ailelere de yardımlarda bulunarak çalışmalar devam etmektedir. Bütün hayırseverleri bu konuda hassa olmaya çağırıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere umut olmaya davet ediyoruz. Yetimler Vakfı olarak Ortaköy ve çevre köylerde kalanlar için yardım seferberliğimiz devam ediyor.” şeklinde dile getirdi.