Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR kardeş yardım kuruluşları, depremden etkilenip Bursa’ya taşınan ailelere ev eşyası yardımında bulundu.

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından bölgede arama kurtarma faaliyetleri aralıksız devam ederken depremden kurtulan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik ülke genelinde başlatılan seferberlik sürüyor.

Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR kardeş yardım kuruluşları hem Bursa’da hem de depremden etkilenen diğer illerdeki depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde etkilenip Bursa’ya taşınan ailelere yardım kuruluşlarının desteği devam ediyor.

Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR kardeş yardım kuruluşlarının koordinasyonunda hareket eden Bursa Umut Kervanı Derneği deprem bölgesi Adıyaman ve Kahramanmaraş’tan depremlerden etkilenip Bursa’ya taşınan depremzede ailelere ev eşyası yardımında bulundu.

Yardım kuruluşları tarafından toplanan yardımlar araçlara yüklenerek depremzedelere teslim ediliyor.