Diyarbakır’da üye ve gönülleriyle tüm imkânlarını seferber ederek çalışmalarına devam eden Yetimler Vakfı, depremin 4’üncü gününde depremzedelere çorba ikramında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası birçok yardım kuruluşu, deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için seferberlik ilan etti.

Yetimler Vakfı, depremin etkilediği illerden biri olan Diyarbakır’ın Sur ilçesinde depremin 4’üncü gününde yıkılma tehlikesi bulunan evlerine giremeyen depremzedelere sıcak çorba ikramında bulundu.

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Yetimler Vakfı, deprem bölgelerine insani yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Ayrıca Vakıf gönüllüleri ilk günden itibaren deprem bölgelerinde arama faaliyetlerine katkı sunuyor.