Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve başka şehirlere göç eden ailelere Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Depremden etkilenen ve birçok ilden Cizre’ye gelen depremzede ailelere, Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı  gıda, giyim, battaniye, çocuk bezi ve ev ihtiyaçlarını hayırseverlerin desteğiyle yardım ulaştırıyor.

Depremin ilk gününden itibaren Şırnak’ta seferberlik ilan eden Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı deprem bölgesine 2 acil yardım Tır’ı gönderdi. Çalışmalarına devam Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı deprem bölgesinden Cizre’ye gelen depremzede aileler yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Cizre Yetkilisi Servet Adlım, “Cizre’ye gelen ve derneğimize başvuru yapan depremzede aileleri, derneğimizde karşılayıp giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Daha sonra evlerine gidip ihtiyaçlarına göre gıda,  battaniye, halı, çocuk bezi, ve ev ihtiyaçlarını veriyoruz. Depremden kaçıp bölgemize gelen yüzlerce ailemiz var. Yardımlarımız devam ediyor. Hayırsever halkımızın yardımlarını bekliyoruz. ” dedi.