Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem sonrası başlattığı yardım kampanyasına Batmanlıların yoğun destek verdiği Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR kardeş yardım kuruluşları, 13’üncü yardım tırını da deprem bölgesine gönderdi.

Yardım kuruluşlarının deprem bölgesine yardım ve destekleri sürüyor. Yetimler Vakfı’nın başlattığı yardım çağrısına seferber olan Batman halkının bağışlarıyla toplanan insani yaşam malzemeleri tırlarla deprem bölgesine gönderiliyor.

Önceki gün bir, dün 6, bugün de sabah saatlerinde 5 yardım malzemesi yüklü tırı deprem bölgesine gönderen kardeş yardım kuruluşları Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR, 13’üncü yardım tırını da afet bölgesine uğurladı.

Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesindeki vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla hummalı bir çalışma yürüten yardım kuruluşları, yardım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.