Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR ‘ın beraber yürüttükleri deprem bölgesine yardım gönderme faaliyeti devam ediyor. Kardeş yardım kuruluşları, Cizre’den 3’üncü acil yardım tırını deprem bölgesi Malatya’ya gönderdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde yaşanan 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetindeki depremin yaralarını sarmaya çalışan  kardeş yardım kuruluşları, ilk saatten itibaren çalışmalarına devam ediyor.

Yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR konsorsiyumu, Şırnak bölgesinde hayırsever  halkın destekleriyle toplanan yardımları deprem bölgesine göndermeye devam ediyor.

Cizre’de üye ve gönüllülerle beraber, depremin ilk anından bu yana hummalı bir şekilde depremzedelere insani yardım ulaştırmanın çabasını sürdürüyor. Bu kapsamda gece-gündüz durmadan yardım faaliyetlerini yoğun şekilde devam ettiren yardım kuruluşları, acil yardım Tır’ını deprem bölgesi Malatya’ya gönderdi. Su yüklü yardım aracı Malatya’da depremzede ailelere ulaştırdı.

Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR’ın Şırnak’tan depremzede ailelere ulaştırmak için yardım toplama çalışmaları devam ediyor.