Adıyaman’da Umut Kervanı, Yetimler Vakfı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR tarafından sıcak aş döner, tatlı ve temel ihtiyaç malzemelerinin dağıtımı devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya çalışılırken enkaz altında vatandaşların çıkarılması için canla başla çalışmalar sürüyor.

Bütün imkanlarını seferber ederek üye ve gönüllüleriyle depremzedelere yardımcı olan yardım kuruluşları halkın yaralarının sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Umut Kervanı, Yetimler Vakfı, Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR, Adıyaman’da binlerce kişiye öğle yemeğinde sıcak yemek, döner,tatlı ve içecek ikramının bulundu.

Kuruluşların yardım çalışmalarının tüm deprem bölgelerinde aralıksız devam edeceği öğrenildi.