Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden sonra depremzedelere yapılan yardımlar devam ediyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde yaşanan 7.7 ve Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 şiddetindeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremin hemen ardından harekete geçen Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve İHO EBRAR, yardımlarına devam ediyor.

Depremin ilk gününden bu yana depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım çalışmalarına devam eden Yetimler Vakfı, üye ve gönüllülerinin çalışmalarıyla deprem bölgelerine gönderilen yardım tırlarının sayısı her geçen gün artıyor.

Türkiye genelinde ve Avrupa’da beraber hareket eden Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli ve İHO EBRAR, hayırseverlerin desteğiyle deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan gıda, hijyen malzemesi, bebek bezi ve sebzeden oluşan bir yardım tırı daha depremin yaşandığı Hatay’a gönderdi.